Ask gulv

Et gulv af asketræ vil helt naturligt blive et meget smukt og roligt gulv, fordi træet har en helt unik struktur, og fordi overgangen mellem de lyse og de mørke nuancer er fin og dæmpet. Vi bruger kun danske asketræer til de aske gulve vi fremstiller og monterer, fordi den danske ask er særligt hård og stærk i kvaliteten, og naturligvis på grund af de smukke nuanceovergange, der er specielle for danske asketræer.

Et aske gulv kan du få i 3 forskellige varianter, og hver især kan de varianter behandles på forskellige måder, så der er mange muligheder for at få et aske gulv, der passer til din egen personlige smag.

Aske gulvet Select er lyst og uden kernetræ, og næsten helt uden knaster. Det samme er tilfældet med den variant vi kalder Natur. Varianten Country Life skiller sig ud med smukke knaster og fyldninger, og en varieret og levende struktur og et meget flot farvespil. Alle aske gulvene kan vi behandle med hvidolie eller hvid mat-lakering.

Alle aske gulve fremstilles og opbygges som lamelplanker, hvilket betyder, at de er opbygget i 3 lag, med det midterste lag liggende på tværs. Det giver stabilitet og slidstyrke, og gør det mindre modtageligt over for temperaturskift, sådan forstået, at det ikke vil slå sig på samme måde som et gulv af massive planker.

Hos Wiking Gulve har vi årelang erfaring med trægulve – både fremstillingen, monteringen, behandlingen og rådgivningen i forhold til hvilket trægulv man skal vælge – så er du i tvivl, giv os et ring.