Ask plankegulv

Det du ønsker dig allermest er at få et rigtig flot hjem, men du synes ligesom der mangler noget – gulvet er kedeligt at se på, så hvad gør du? Du ringer til Wiking Gulve, for gulve, det er vi virkelig gode til. Hvad siger du f.eks. til et ask plankegulv? Smukt, yndefuldt og med masser af karakter. Var det noget? Det kommer naturligvis an på resten af huset, men kom kun nærmere og se dig om.

Et ask plankegulv er – hvis du køber det hos Wiking Gulve – fremstillet af danske asketræer af den allerbedste kvalitet. Og danske asketræer er virkelig af meget høj kvalitet. Så hvis det er den løsning du vælger, kan du være sikker på, at dit ask plankegulv vil være stabilt, slidstærkt og smukt i mange år – hvis du vel at mærke behandler det rigtigt.

Og hvordan gør du så det? Behandler det rigtigt. Du bruger Trip Traps gulvsæbe, som du lægger ud på gulvet i en fed blanding. Du skal lade det ligge og trække i et par minutter inden du vasker efter og tørrer op med en klud opvredet i rent vand. Lad endelig noget være tilbage, det skal nemlig have lov til at tørre ind i gulvet, som en del af gulvplejen. Du kan evt. bruge oliesæbe hver 5.-7. gang du vasker det, det vil bare være endnu bedre, og holde gulvet smukt endnu længere.

Kommer du alligevel i tvivl, når du står og skal til det, så hold dig ikke tilbage med at ringe og få lidt vejledning.