Ask trægulv

At lægge et nyt gulv er et stort arbejde – hvis du ikke har erfaring med det, er det et kæmpe arbejde - og hvis du ikke selv har erfaringen og kompetencerne, skal du nok ikke kaste dig ud i så krævende et projekt. Hos Wiking Gulve har vi mange års erfaring med at fremstille og montere trægulve, og vores medarbejdere er højt kvalificerede og yderst kompetente, og altid klar til at hjælpe dig.

Vi har en høj grad af faglig stolthed og vi prioriterer at levere et godt og solidt stykke arbejde hver gang. Vi går meget op i at vise vores kunder, og de omgivelser vi arbejder i, respekt – det er nogens hjem, dit hjem, og vi er der blandt andet for at forskønne det.

Trægulv af ask fra danske skove

Den respekt går igen i vores tilgang til fremstillingen af eksempelvis et ask trægulv. Vi anser det for uhyre vigtigt at have respekt for naturen og miljøet og derfor er vi omhyggelige med at vælge de skovbrug vi samarbejder med, og vi er selv med til at vælge hver enkelt træstamme – man kan sige, at et ask trægulv er fremstillet af håndplukkede træstammer direkte fra de danske skove. Lige mht. den håndplukkede del, så gælder det for alle vores gulve, uanset træsort – det ligger helt fast, at vi selv er med ude, når der udpeges træer. Det er kun kvalitetstræer, der kommer igennem vores nåleøje.

Så hvis du har besluttet dig for et ask trægulv – tøv ikke med at kontakte os.