Douglas gulve

Trænger dit gulv til en kærlig hånd? Måske skal du have et helt nyt gulv? Vi arbejder sammen med branchens bedste leverandører i Douglas gran, og har derfor mulighed for at tilbyde dig det flotteste nye Douglas gulv.

Douglas gulve er noget ganske særligt, og ikke noget du skal vælge den første den bedste leverandør til – det er vores overbevisning. Du skal selvfølgelig gå efter professionalisme, produktforståelse omhyggelighed og respekt – respekt for dig og respekt for træet og håndværket. Alt det og en god portion erfaring får du hos Wiking Gulve. Så du kan roligt købe dit Douglas gulv her – vi ved hvad det er vi har med at gøre, og hvordan vi skal behandle både materialerne og dig, vores kunde.

Vi giver dig den bedste rådgivning og vejledning i valg af trægulv, og vi gør det som en helt naturlig ting, fordi det er det det er for os – en selvfølge, at vores kunder skal have top professionel rådgivning. Det er jo ikke et helt ligegyldigt valg du står over for. Om du vælger Douglas gulve eller egetræsgulve er ikke et fedt, det er meget forskellige gulve, med hvert sit særpræg og hver sin karakter.

Et gulv har man i mange år, og det er rigtig vigtigt, at man er glad for det så længe man har det. Derfor går vi så meget op i at rådgive bedst muligt, med forståelse og indsigt, og på den måde give vores kunder det allerbedste grundlag for deres beslutning.