Eg gulv

Vil du have et gulv, der virkelig kan holde til noget og forblive pænt i lang tid – måske endda forskønnes med årene? Så er et gulv af eg et meget godt bud. Det kræver naturligvis den rette pleje, men det gør alle trægulve jo og det specielle ved ege gulvet er, at det har sin egen helt særlige glød, der kun bliver smukkere og mere karakteristisk med årene. Det kræver naturligvis to helt centrale ting: træ af høj kvalitet og pleje af høj kvalitet – det første leverer vi, det sidste er op til dig, men vi kan give dig de bedste råd og den bedste vejledning i hvordan du skal behandle dit ege gulv, og så er du allerede godt på vej.

Hos Wiking Gulve er kompromis med kvaliteten ikke en del af aftalen. Vi accepterer ikke andet end det bedste, og derfor er vi også selv med hver gang der skal udvælges træer til fremstillingen af nye trægulve.

Du kan naturligvis vælge dit ege gulv i forskellige varianter – Select, Natur og Country – med hver deres særpræg og karakter. Og hver især kan de behandles med naturolie, hvidolie, natur mat-lak og hvid mat-lakering – det er kun op til din smag.

Hvis du så også behandler gulvet rigtigt – med en fed sæbeblanding som du lader ligge på gulvet og trække i et par minutter inden du vasker det væk og lader lidt være, som tørrer ned i gulvet. Ikke så svært, når bare man ved det.