Egeplanker

Nyt gulv af egeplanker? Ja, hvorfor ikke? Egeplanker giver smukke gulve med en helt særlig glød og en helt utrolig slidstyrke. Vi bruger kun egeplanker fra danske træer – og vi vælger kun de bedste stammer til vores gulve. ’Vi vælger’? Ja, det gør vi – vi tager selv ud og vælger hvilke træer der bliver til gulve fra Wiking – det er et princip og en praksis vi ikke fraviger. Det danner det første vigtige grundlag for den kvalitetsgaranti vi giver.

Kan jeg så købe egeplankerne hos jer og lægge gulvet selv? Ja, det kan du i princippet godt, men det kræver jo, at du har lidt erfaring med at lægge gulve, eller at du i det mindste har en form for håndværksmæssig begavelse, for så let er det altså heller ikke for en uøvet at lægge et gulv. Så hvis du ikke har prøvet det før, anbefaler vi, at du får professionelle til at gøre arbejdet for dig – eller i hvert fald får noget hjælp til det. Hos Wiking har vi både kompetencerne og erfaringen der skal til for at du får det bedste og smukkeste gulv – og et gulv der holder til lidt af det hele, hvis bare du behandler det ordentligt.

Egeplanker kan give gulve der ser ret forskellige ud, og det afhænger blandt andet af hvordan de er behandlet – om det er med naturolie eller hvid olie, eller måske natur mat-lak, eller hvid mat-lak – det vil give forskellige udtryk, der appellerer til forskellige mennesker, med hver sin personlige stil.