Egetræsgulv

Ønsker du et gulv med brede planker og en ganske særlig glød, så skal du vælge et egetræsgulv. De danske egetræer, som er dem vi bruger, giver et egetræsgulv med karakter og med et smukt spil i knaster og årer. Egetræer fra de danske skove er desuden af en helt unik kvalitet, og derfor det naturlige valg for os, fordi vi kun bruger de allerbedste materialer og aldrig går på kompromis med det.

Et Wiking egetræsgulv kan fås i tre forskellige varianter: Select, som er rolig og ensartet og med et let knastspil, Natur, som har et varieret spil i knaster og farver og mindre fyldninger, og endelig Country, som har en mere markant årestruktur og et markant og karakteristisk spil i farver og knaster. Country har desuden større fyldninger.

Alle tre varianter kan vælges i tykkelserne 16 og 22 mm og som 170 eller 185 mm brede planker. Vores egetræsgulve fremstilles og opbygges som lamelplanker, da det er den mest stabile måde at opbygge et trægulv på, og den sikreste måde at forhindre, at dit trægulv slår sig for meget, i tilfælde af temperaturskift. Et egetræsgulv i lamelplanker er desuden meget slidstærkt og også det bedst egnede, hvis du har gulvvarme.

Alle tre typer af egetræsgulve kan leveres med behandlingerne naturolie, hvidolie, natur mat-lak og hvid mat-lak.

Er du i tvivl om hvilken type gulv du skal vælge, så spørg os til råds inden du kaster dig ud i det, vi hjælper hellere end gerne og vi har mange års erfaring med den slags rådgivning.