Fyr gulv

Når du nu skal have nyt gulv, så skal det da gøres ordentligt, ikke sandt?Hvad der er ordentligt, er der en de forskellige meninger om. Vores er, at det kun er træer af den allerhøjeste kvalitet, der udgør råmaterialet, og at det er stolte håndværksmæssige traditioner kombineret med moderne teknologi, der præger hele produktionen af gulvet.

Så langt så godt. Hvad så med træsorten – er det et fedt? Absolut ikke. Men der er muligheder nok, og en af dem er fyr gulve. Et fyr gulv vælger du hvis det du ønsker er et blødt gulv, der er dejligt at gå på med bare fødder. Et gulv der virker varmt og behageligt og derfor er utrolig anvendeligt i eksempelvis børneværelser og soveværelser.

Vi rådgiver, vejleder og guider dig gennem de forskellige varianter af fyr gulve, der er nemlig et par stykker, og ikke nok med det, kan du vælge mellem forskellige behandlinger af træet, der giver gulve, der ser forskellige ud. Den slags kan jo være lidt svært at vælge, men vi har mange års erfaring med hvilke typer gulve der passer til hvilke hjem, og den erfaring og viden deler vi hellere end gerne med dig, så valget bliver lettere.

Så inden du kaster dig hovedkulds ud i et nyt trægulv, tag en dyb indånding og tal med os – du skulle jo gerne være glad for gulvet i mange år, så det er en beslutning det er værd at være omhyggelig med. Tænk over det, og ring så til os.