Fyrretræsgulv

Hvis du vil have et gulv, der ældes med ynde, og som er blødt og behageligt at gå på med bare fødder, så er det et fyrretræsgulv du skal vælge. Fyr er en meget blød træsort, så vi bruger kun træstammer fra de nordsvenske skove, hvor træerne vokser langsommere og derfor bliver hårdere – det giver smukke og holdbare planker, og et fyrretræsgulv du kan være glad for i rigtig mange år.

Du kan få dit fyrretræsgulv i tre forskellige udgaver: Polar, Mammut og Prima. Det betyder forskellige behandlinger, og forskellige bredder, tykkelser og længder på plankerne.

Et Polar fyrretræsgulv har en flot lys overflade, på grund af behandlingen med hvidolie Plus. Det er et 14 mm gulv med 4 mm slidlag.

Et Prima fyrretræsgulv kan leveres med tre forskellige udtryk. Du kan få det helt ubehandlet, antik-lud behandlet og antik-lud behandlet efterfulgt af hvidoliering. De tre forskellige typer giver tre vidt forskellige fyrretræsgulve med hver sit specielle udseende, og kan således tilpasses din personlige stil. Prima gulvet er, ligesom Polar gulvet, et 14 mm gulv med 4 mm slidlag.

Et Mammut fyrretræsgulv kan du få ubehandlet, hvidolieret eller med antik-lud og hvidoliering. Der hvor det primært adskiller sig fra Prima gulvet, er at det er et 22 mm gulv med 7 mm slidlag, men fås også som 16 mm gulv med 4 mm slidlag.

Hvilken type gulv der passer bedst til dig, er noget vi kan hjælpe dig med at finde ud af – hos os får du god og professionel vejledning.