Lamelgulv

Lamelgulv, hvad er nu det? Skal man ikke bare have massive planker, hvis man vil have de bedste gulve? Et lamelgulv er et gulv hvor plankerne er bygget op af tre lag, hvoraf det midterste lag ligger på tværs. Det giver stabilitet i gulvet og en helt utrolig slidstyrke, og er klart det bedste valg, hvis du har gulvvarme. Derudover er et lamelgulv et gulv, der ikke slår sig så nemt når temperaturerne skifter. Så nej, man skal ikke bare have massive planker, hvis man vil have det bedste gulv – tværtimod.

Men hvis man så vælger et lamelgulv, kan man så få det i alle træsorter? Ja, alle de træsorter vi tilbyder – vi laver alle gulve som lamelgulve.

Når du skal have nyt gulv, er udgangspunktet selvfølgelig, at du vil have det bedste. Og det kan også godt betale sig at bruge pengene på det. Selvom det kan være fristende at vælge en billig løsning – det kan vi godt forstå. Men den billige løsning kan ende med at blive den dyre løsning på længere sigt, fordi gulvets slidstyrke måske ikke er helt i top, og fordi det kræver en del mere pleje for at holde sig nogenlunde pænt – og så lykkes det alligevel ikke helt så godt, som hvis man fra starten havde prioriteret kvaliteten.

Og hvem ved, måske er kvalitet slet ikke så skræmmende dyrt som du går og tror. Så inden du begiver dig ud i noget – ring og hør lidt om hvad vores lamelgulve koster. Det kan i hvert fald godt betale sig at spørge.