Lamelgulve

Alle trægulve slår sig, når de påvirkes af temperaturskift – alle trægulve. Men lamelgulve, de gør det ikke helt så nemt som massive plankegulve. Lamelgulve er bygget op af tre lag, med det midterste liggende på tværs. Det giver en stabilitet i gulvet, der blandt andet er med til at sikre, at det ikke slår sig så let. Udover det, er lamelgulve uhyre slidstærke og meget velegnede til huse med gulvvarme. Så måske var det værd at overveje, når du skal vælge dit nye gulv.

Om ikke andet kan du da tjekke med os først, og få noget kyndig vejledning og lidt mere information om hvad der er af fordele ved forskellige typer gulve – og ikke mindst ved forskellige træsorter. Vi bygger nemlig vores lamelgulve op i alle de træsorter vi tilbyder, og de har hver deres kvaliteter og styrker – og naturligvis hver deres visuelle udtryk, og det betyder jo også noget, når man skal træffe et valg om det underlag man skal gå på – og se på – i mange år fremover.

Hos Wiking Gulve fremstiller vi selv vores lamelgulve, og vi vælger selv de stammer, der skal blive til gulve. Det giver dig, som kunde, den største sikkerhed for et gulv af den ypperste kvalitet. Ikke alene sikrer vi os at kvaliteten i råmaterialet – træet – er i top, vi prioriterer også selve håndværket, som i vores tilfælde betyder en kombination af gode og stærke traditioner og moderne teknologi. Nej, vi går ikke på kompromis med kvaliteten i noget af det vi laver.