Massive plankegulve

Massive plankegulve? Det var nok det du troede du skulle have i dit hus, indtil du kom herind, for vi siger, at du skal have lamelgulve. Ja, bedst som du gik og troede, at massive plankegulve var det bedste af det bedste, så kommer vi og siger noget andet. Det kan jo godt virke lidt forvirrende, men stol på os, vi har mange års erfaring med trægulve – vi ved hvad det handler om og vi vil, at du får de bedste gulve. Det er bare ikke massive plankegulve, men lamelgulve.

Lad os forklare hvorfor. Alle ved, at trægulve slår sig ved temperaturskift, og det gælder både massive plankegulve og lamelgulve, men i mindre grad lamelgulve end de massive planker, og det skyldes blandt andet den stabilitet der er i et lamelgulv. En stabilitet der kommer fra opbygningen af planken. Lamelplank er bygget op af tre lag, hvor det i midten ligger på tværs. Det giver et meget stabilt gulv, og gør det altså mindre følsomt over for temperaturskift.

Hvis der er gulvvarme i dit hus, vil du også få mere glæde af et lamelgulv end et massivt plankegulv – det er simpelthen bedre egnet.

Så inden du klikker videre til nogen der vil sælge dig et massivt plankegulv, synes vi du skal ringe til os og få svar på de spørgsmål, der sikkert er dukket op, efter du har læst det her. Vi kan hjælpe dig videre mod en beslutning truffet på et grundlag af de rette informationer.