Plankegulv

Wiking Gulves plankegulve er lavet med respekt – respekt for træet og respekt for det gode håndværks stolte traditioner. Og det er lige fra vi omhyggeligt vælger de træer vi vil bruge, til vi lægger dit nye plankegulv. Ved at kombinere vores årelange erfaring med den nyeste teknologi, sikrer vi vores kunder den højeste kvalitet og de bedste og mest holdbare plankegulve.

Når vi siger, at vi er omhyggelige med at vælge de rigtige træer til vores gulve, er det ikke bare varm luft og salgstaler, vi er selv med til at vælge både skovområderne og hver enkelt træstamme, for kun ved at gøre det på den måde, kan vi garantere den høje kvalitet vi siger vi leverer. Så ja, vi håndplukker så at sige hvert eneste træ, der bliver til plankegulv.

At have respekt for produktionen af plankegulve handler også om natur og miljø, og derfor er et af kriterierne, når vi vælger hvilke skovbrug vi vil samarbejde med, at de er seriøse og til en hver tid lever op til de gældende regler for miljø og genplantning. Vi arbejder respektfuldt hele vejen rundt, også når det kommer til vores kunder og

deres valg af plankegulv. Det er utrolig vigtigt at få den rette vejledning i processen, og det er en prioriteringssag for os, også at være de bedste på det område. Et gulv er ikke bare noget man skifter efter et halvt år, fordi det alligevel ikke lige var ’det’ – et plankegulv er ofte for livet, og det skal være det rigtige.