Plankegulv fyr

Vil du have et gulv, der er blødt og behageligt at gå på med bare fødder, og som virker varmt og behageligt, så er det et plankegulv i fyr du skal vælge. Et plankegulv i fyr er et blødt gulv, som er meget populært i børneværelser og soveværelser. Vi bruger kun træstammer fra de nordsvenske skove, hvor træerne vokser langsomt. Det giver stammerne den styrke og hårdhed der er nødvendig for et slidstærkt gulv.

Vi kan lave et plankegulv i fyr til dig, i tre forskellige udgaver: Polar, Mammut og Prima. Bag de tre navne ligger forskellige behandlinger, planker i forskellige bredder, tykkelser og længder.

Polargulvet har en flot lys overflade, fordi det er behandlet med hvidolie Plus. Polar er et 14 mm gulv med 4 mm slidlag.

Primagulvet kan du få med tre forskellige overflader. Du kan få det helt ubehandlet, antik-lud behandlet og antik-lud behandlet efterfulgt af hvidoliering. De tre forskellige slags behandling giver tre helt forskellige gulve, med hver sit særpræg, og kan som sådan tilpasses din egen personlige stil. Primagulvet er, ligesom Polargulvet, et 14 mm gulv med 4 mm slidlag.

Mammutgulvet kan du få ubehandlet, hvidolieret eller med antik-lud og hvidoliering. Det adskiller især sig fra Primagulvet, ved at det er et 22 mm gulv med 7 mm slidlag, men du kan også få det som 16 mm gulv med 4 mm slidlag.

Hvilken type gulv der passer bedst til dig, ved du måske bedst selv, men er du i tvivl, er vi klar med råd og vejledning.