Plankegulv tilbud

Er det nu du skal ud og have nyt gulv, og er ret meget i tvivl om hvad du skal vælge og hvem du skal vælge som leverandør? Så skulle du ringe til os og få tilbud på et plankegulv – så er du kommet et stykke videre i beslutningsprocessen. Vi er klar over, at det er en stor beslutning – og kan være en svær beslutning – at vælge hvilken type gulv man vil have, og når man skal vælge leverandør, er det vigtigt, at både pris og kvalitet, og ikke mindst service, er i orden.

I den situation er det oplagt at indhente tilbud, og det Wiking Gulve kan hjælpe med i den forbindelse, er tilbud på plankegulve – det er det vi er exceptionelt gode til.

Vores plankegulve er af den højeste kvalitet, fremstillet af omhyggeligt udvalgte og håndplukkede træstammer fra Danmark, Nordsverige og Sibirien – og ja, vi tager selv med ud og vælger de enkelte træer, for at være helt sikre på, at det nu også kun er det bedste af det bedste vi får til vores plankegulve.

Så når du får tilbud på et plankegulv fra os, er det et tilbud på et gulv af den højeste kvalitet, og ikke kun når det gælder materialerne, men også når det handler om håndværket. Vi prioriterer at kombinere de gode traditioner med moderne teknologi, og på den måde får vi fremstillet de bedste plankegulve – de gulve vores kunder bliver allermest glade for i allerlængst tid.