Skibsplank

Skibsplank, med de karakteristiske sorte gummifuger, er efterhånden blevet populære trægulve. Gulve i skibsplank kan fremstilles i alle de træsorter vi tilbyder, så det er helt op til din egen personlige smag, hvordan dit gulv skal fremstå. Der er jo flere overvejelser at gøre sig, når man vælger sit nye gulv. Der er resten af husets stil og arkitektur, tidløshed kontra modeluner, hvor lyse rummene er, og muligvis endnu flere kriterier – det er jo en meget individuel beslutningsproces, baseret på individuelle omstændigheder.

Det er lige så vigtigt at gulve af skibsplank får den rette behandling og pleje, som alle andre typer trægulve, og derfor anbefaler vi, at du taler med en professionel inden du går i gang. I den henseende har vi mange års erfaring, da trægulve jo er vores ekspertise. Du vil derfor være godt tjent med ikke bare at købe dit trægulv hos os, men også at søge rådgivning hos os, hvis du allerede har et trægulv du er i tvivl om hvordan du skal passe bedst muligt på.

Fordi trægulve ikke altid er ens og deres ejere bestemt heller ikke er det, er det altid en god ide med individuel, kyndig og professionel rådgivning, når man skal beslutte sig for det nye gulv. Der skal jo tages beslutning om andet end hvordan det skal se ud. Er det f.eks. til et gulv med gulvvarme, så er det i høj grad tilrådeligt at vælge lamelplanker, der er opbygget af tre lag, med det midterste liggende på tværs.