Trægulv ask

Det er et stort arbejde at lægge et gulv, hvis du da ikke ligefrem er en erfaren gulvmontør, eller bare har prøvet det nogle gange før. Og hvis du ikke har det, skal du nok tænke over det en ekstra gang, inden du kaster dig ud i et så krævende projekt. I så fald er det helt oplagt at få nogen til at gøre arbejdet for dig – eller i hvert fad at hjælpe dig med det.

Det er vigtigt for os at levere et godt og solidt stykke arbejde hver gang vi lægger et nyt gulv. Vi respekterer vores kunder og de omgivelser vi arbejder i – vores arbejdsplads er nogens hjem, og det hjem er vi kommet for at gøre smukkere og give det et gulv, der kan holde til hverdag og fest.

Respekten er også kendetegnende for vores måde at fremstille eksempelvis et trægulv i ask. Vi synes det er virkelig vigtigt at respektere naturen og miljøet, så vi er omhyggelige med at udvælge de skovbrug vi samarbejder med, og vi vælger selv hver enkelt træstamme – man kan sige, at et trægulv i ask, fra Wiking, er lavet af håndplukkede træstammer fra de danske skove. Når det kommer til den håndplukkede del, så er det tilfældet med alle vores gulve, uanset træsort – det er en fast del af proceduren, at vi selv er med ude, når der vælges træer. Det er kun træer af den allerbedste kvalitet vi kan bruge.

Tal med os om dit nye trægulv.