Trægulv priser

Skal du i gang med at vælge dig et nyt trægulv? Og måske lægge det selv? Så skal du selvfølgelig bruge nogle priser på trægulve af forskellig slags, så du kan se hvad der er af muligheder og hvad de koster, og det kan vi hjælpe dig med. Hvis du bare fortæller os lidt om hvad du kunne tænke dig, så kan vi give dig et helt uforpligtende tilbud.

Hos Wiking Gulve går vi ikke på kompromis med kvaliteten – hverken med materialer eller rådgivning. Og vi skeler ikke til om du vælger at købe plankerne hos os, og montere gulvet selv, eller om du hyrer os til hele opgaven, vi vil stadig give dig den bedste vejledning, så du har de optimale forudsætninger for at få det gulv du ønsker dig.

Priser på trægulv i ask, fyr og eg

Vi kan starte med at give dig en pris på et trægulv, inden du går i gang – det kan jo ende med at blive ret problematisk at stå midt i et projekt og pludselig opdage, at det blev dyrere end du havde regnet med, og måske har du slet ikke råd til at fortsætte, og ender med et halvfærdigt gulv. Kan du selv se hvor uhensigtsmæssigt det ville være – ja, ikke?

Så inden du går i gang, ringer du til os, eller kigger lidt rundt på vores hjemmeside og ser hvad vi har at tilbyde dig. Med den erfaring og ekspertise vi har samlet gennem flere år, er vi overbevist om, at vi kan gøre noget godt for dit nye gulv.