Trægulve ask

Smukke trægulve i ask er noget af det vi kan tilbyde dig, hos Wiking Gulve. Trægulve i ask fra danske asketræer, giver et flot stærkt gulv med fine overgange mellem de lyse og de mørke nuancer i træet, og et harmonisk og roligt udseende. Et trægulv i ask har et brunligt eller rødligt skær og strukturen i træet giver både et specielt udseende og en styrke, som kun kommer fra danske asketræer.

Tre forskellige trægulve i ask

Wikings trægulve i ask fås i tre varianter: Select, Natur og Country Life, og vi kan levere dem med hvid oliebehandling eller hvid mat-lakering. Forskellene på de tre gulve, er at Select og Natur er næsten helt uden knaster, og strukturen i Country Life er varieret. Desuden har Country Life både knaster og fyldninger. Alle tre gulvtyper har hver deres egen skønhed og charme, og de kan alle sammen fås i 16 eller 22 mm tykke planker, 170 eller 185 mm brede.

Hvordan passer jeg bedst på mine nye gulve?

Ja, det er en historie for sig. Men for at starte med rengøringen, så lægger du en fed sæbeblanding på gulvet og lader det trække i et par minutter. Så vasker du efter og husker, at du ikke skal tørre al sæbeblandingen op. Du skal lade lidt være, som så tørrer ned i gulvet – det er en vigtig del af måden du skal behandle dit gulv på. Brug evt. oliesæbe hver 5.-7. gang du vasker gulvet, så kan du næsten ikke gøre det bedre for dit gulv.