Trægulve tilbud

Gulvene i et hus betyder selv sagt en hel del, og de skal kunne holde til lidt af hvert. I mange huse er gulvet blevet lidt overset – man går jo bare på det og lægger måske ikke så meget mærke til om det fremstår velholdt eller slidt, eller om det passer til resten af huset og interiøret. Sådan behøver det ikke at være.

Hvis dit gulv ser nogenlunde ud som det vi lige har beskrevet, så er det tid til at få et tilbud på trægulve i forskellige træsorter og med forskellige behandlinger, der kan få hele dit hus til at virke som en helhed. Et tilbud på trægulve i forskellige stilarter kan vi hjælpe med i en fart – så er det bare beslutningen der skal tages bagefter.

Så tag og ring til os og få lidt mere at vide om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har flere års erfaring med at fremstille og montere trægulve, gode solide trægulve. Ikke så tosset, vel?

Begynd med at tage en tur rundt på vores hjemmeside, læs om de forskellige gulve vi har og hvordan vi behandler dem. Og læs også om vores værdier og vores holdninger til natur og miljø – det er ikke helt uden betydning, at éns leverandør har sunde og fornuftige værdier – det er nu engang sådan vi ser på det. Når du har været en tur rundt på siden, har der sikkert meldt sig nogle spørgsmål, og så ringer du bare til os og får nogle svar.