3-stavs parket fra Wiking Gulve 

3-stavs eg og ask lamelparket giver et klassisk og tidløst udseende. Der forekommer et naturligt og varieret farvespil fra de enkelte lameller. Gulvet fremstår lyst og venligt, og leveres med overfladen hvid matlak.

Et 3-stavs parket er et trægulv, som er nemt at montere for en hver. Trægulvet er nemlig installeret med 5G Q-LOC. Trægulvet er desuden velegnet til gulvvarme og færdiglakeret fra Wiking Gulve med 3 lag grundlak og 2 lag toplak. 3-stavs parket fra Wiking Gulve har en dimension på 14x207x2200.

Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende. Ved køb af Eg 3-stavs med overfladen hvid matlak, bør gulvet efter nedlægning og inden ibrugtagning behandles med Trip Trap Vinyl- Laminat og Lakpleje. Følg altid anvisningen fra producenten.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Trip Trap Vinyl- Liminat og Laksæbe. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub.

Har du spørgsmål til dit nye trægulv eller monteringen til dit trægulv, så er Wiking Gulve altid klar til at hjælpe dig. Vi kan kontaktes direkte på tlf. 9752 5600 eller mail wiking@wikinggulve.dk 

Vil du besøge et af vores showroom inden du bestiller dit nye plankegulv, så har vi et både ved Roslev, Korinth og Værebro. Kontakt os gerne for mere information og bestil en gulvrådgiver hos os.