Ask Trægulv i Natur fra Wiking Gulve

Ask trægulv fra danske asketræer giver et flot stærkt gulv – et enestående gulv med et harmonisk og roligt udseende. Trægulv i ask har et brunligt eller rødligt skær, og strukturen i træet giver både et specielt udseende og en styrke, som kun kommer fra danske asketræer. Wikings Ask Natur er et gulv med et harmonisk farvespil af dæmpede overgange til det mørkere kernetræ. Ask Natur er næsten knastfrit.

Med et Ask Natur trægulve fra Wiking Gulve, får du et trægulv der holder i mange år. Vores trægulve skal kunne holde til livet i hjemmet, vi sætter en ære i at levere et flot og stærkt trægulv til jer hjemme i stuerne. Trægulvene fra Wiking Gulve er 100% dansk producerede og er desuden både Cradle to Cralde og FSC certificerede. 

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Trip Trap Plejeprodukter. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

Har du spørgsmål til dit nye trægulv eller monteringen til dit trægulv, så er Wiking Gulve altid klar til at hjælpe dig. Vi kan kontaktes direkte på tlf. 9752 5600 eller mail wiking@wikinggulve.dk 

Vil du besøge et af vores showroom inden du bestiller dit nye plankegulv, så har vi et både ved RoslevKorinth og VærebroKontakt os gerne for mere information og bestil en gulvrådgiver hos os.