Douglas Trægulv fra Wiking Gulve 

Douglas trægulv har en fantastisk struktur og æstetisk appel. Træets spil i gulvplankerne danner et roligt mønster og egner sig rigtig godt til bl.a. rum med store gulvarealer. De brede Douglas planker fungerer næsten som en dekorativ udsmykning i indretningen og med sine lyse varme toner skaber en meget flot og stilfuld stemning og samspil med den øvrige indretning.

Douglas – også kaldet oregon pine blev hentet til Europa fra Oregon i Nordvest-amerika i starten af 1800-tallet. I hjemlandet bliver Douglas-granerne over 100 m høje, hvis de får lov til at blive 3-400 år. Europæiske Douglas kan på 150 år blive op til 50-70 m høje og få en diameter på mere end 1 meter. Dette gør Douglas perfekt til produktion af de brede gulvplanker. Plankerne fra Wiking Gulve har afrundede kanter, som fremhæver bredden og bidrager til gulvets eksklusive look.

Wiking Douglas trægulv har en helt særlig glød, der understøtter en eksklusiv og personlig indretning, Et elegant, varmt og lyst plankegulv, som giver rummet harmoni. Wiking Douglas produceres af omhyggeligt håndplukkede douglas stammer.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Trip Trap Plejeprodukter. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

Har du spørgsmål til dit nye trægulv eller monteringen til dit trægulv, så er Wiking Gulve altid klar til at hjælpe dig. Vi kan kontaktes direkte på tlf. 9752 5600 eller mail wiking@wikinggulve.dk 

Vil du besøge et af vores showroom inden du bestiller dit nye plankegulv, så har vi et både ved RoslevKorinth og VærebroKontakt os gerne for mere information og bestil en gulvrådgiver hos os.