Eg Country Trægulv fra Wiking Gulve 

Eg trægulv fra danske træer er af meget speciel kvalitet – uden sammenligning. Opvæksten i det danske klima giver stærke stammer med karakteristisk og markant spil i knaster og årer.

Egetræ er et fantastisk materiale. De forskellige typer efterbehandlinger, som vi tilbyder, understreger husets unikhed og ejerens personlighed. Plankegulve i eg skaber en ægte atmosfære af komfort og ro i huset samt en meget behagelig overflade at træde på. Kraftigt og holdbart, har egetræ længe været brugt til produktion af gulve og sørger for et flot udseende og en lang levetid af dit nye egegulv. Og man kan roligt regne med et flot resultat i årtier.

Sorteringen Country har en særlig glød og understøtter en helt særlig eksklusiv personlig indretning. Wiking Eg Country er et charmerende trægulv, med markant farvespil i årestruktur og knaster, samt fyldninger.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Trip Trap Plejeprodukter. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

Har du spørgsmål til dit nye trægulv eller monteringen til dit trægulv, så er Wiking Gulve altid klar til at hjælpe dig. Vi kan kontaktes direkte på tlf. 9752 5600 eller mail wiking@wikinggulve.dk 

Vil du besøge et af vores showroom inden du bestiller dit nye plankegulv, så har vi et både ved RoslevKorinth og VærebroKontakt os gerne for mere information og bestil en gulvrådgiver hos os