Ugens tilbud –  Nordlys til KUN 399,- 

Nordlys Odin

Nordlys Odin

745,- pr. m2 

399,- pr. m2

Nordlys Aslak

Nordlys Aslak

745,- pr. m2 

399,- pr. m2

Nordlys Nat

Nordlys Nat

745,- pr. m2 

399,- pr. m2

Nordlys Odin

Cradle to Cradle certificeret 

Nordlys Serien er Wiking Gulves nye bæredygtige sortiment af nåletræ. Navnet leder tankerne hen på det fantastiske farvespil, der kan opleves i det nordlige Skandinavien, hvorfra råvaren til serien hentes. Serien har ikke blot miljøfordele, den er ligeledes designet til at være en eksklusiv serie, som tager skoven helt ind i stuen. Farverne giver gulvene en glød og eksklusivitet, som ikke ses i traditionelle nåletræsgulve.

Udover de åbenlyse miljøfordele, hvor vi erstatter en knap ressource med en rigelig ressource i form af certificeret nåletræ, så ønsker vi med Nordlys serien at gøre op med fordommen om, at nåletræ ikke kan være eksklusivt og lækkert.

Nordlys Serien

 

  • Med vores farver tilfører vi eksklusivitet
    og glød til produkterne.
  • Med vores børstning fjerner vi en del af
    det bløde ved, og efterlader en mere
    hårdfør overflade end ved traditionelt nåletræ.
  • Nordlys lanceres i certificeret Douglas, Lærk og Fyr.
Odin

Nordlys Seriens tre valg 

Vi bestræber os på at skabe bæredygtige trægulve, der har gavn og glæde i mange år. Vi udvælger selv de bedste stammer, så vi opretholder kvaliteten på dit nye gulv.
Nordlys Odin

Nordlys Calm

Nordlys Seriens silkebløde overflade finder du i vores serie ’Calm’. Overfladen er glat og blød, som det stille vandspelj og med kun lidt krusninger. Calm er lanceret i farver inspireret af Norden og dens Guder.

Nordlys Aslak

Nordlys Breeze

Nordlys Seriens Breeze har mindre bølger og er skumsprøjtet med en børstede overflade. De nordiske farver giver med en børstede overflade et utroligt flot farvespil, og det rå look.

Nordlys Storm

Storm serien er ligesom havets vilde brusen. Storm er en ganske unik variation af farver i den børstede overfalde med ’striber’. Havets vilde brus kan gi’ hjemmet mere udtryk og vildskab.

Nordlys – en serie for alle

Seriens navn Nordlys er inspireret af det helt specielle vejrfænomen der kan opleves på himmelhvælvingen i det nordlige Skandinavien, hvorfra råvaren til serien kun hentes fra bæredygtige skove.

Serien har vi valgt at opdele i 3 forskellige designs med vindens påvirkning på havet, der omgiver Danmark som udgangspunkt. Nordlys er lanceret i 5 lækre farver der giver et godt look i de fleste hjem.

Nordlys Serie Aldis
Nordlys Serie Odin

• Lokal produktion og forankring
• Bæredygtig drift og produktion
• Industrielt håndværk
• Ansvarlig skovdrift og indkøb
• Anvender 100% vedvarende energi
• Arbejder seriøst med cirkulær økonomi
• Vi tager ansvar for mennesker og miljø
• Vi arbejder intensivt med FN’s verdensmål nr. 12, 13 og 15

Bæredygtige gulve sikrer fremtiden. For Wiking Gulve er FN’s 17 verdensmål ikke bare tomme politiske ord. Det ligger i selve Wiking Gulves DNA at producere bæredygtigt, og vi har for længst adapteret klimamål nr. 12 Ansvarlig forbrug og produktion, nr. 13 Klimaindsats og nr. 15 Livet på land, som helt essentielle parametre for vores eksistens.

Henrik Nielsen

Adm. Direktør

Nordlys Aslak
Nordlys Odin
Nordlys Aldis

Besøg os

Wiking Gulve A/S
Hesthøjvej 16 | 7870 Roslev

Kontakt

Telefon +45 9752 5600
Email wiking@wikinggulve.dk

Telefontider

Mandag – Torsdag 8.00 – 16.00
Fredag 8.00 – 15.00