Bliv en del af en dansk virksomhed

Det hele startede med en beskeden produktion af plankegulve i fyr i lejede lokaler på ca. 800 m2. I dag er Wiking Gulve en af Danmarks største producenter af plankegulve og er desuden den eneste danske producent med licens til at producere med Q-LOC SuperClick system. Har du ligesom os passion for godt håndværk og arbejdet med træ, og vil være med til at skabe plankegulve i verdensklasse, så er Wiking Gulve noget for dig.

Ledige stillinger 
–  Maskinsnedker i Roslev  – Læs stillingen her 

 

 

Uopfordret ansøgning
Selvom vi ingen ledige stillinger har, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os på mail: wiking@wikinggulve.dk

Vi vil hurtigst muligt kontakte dig, hvis vi finder din profil interessant. Vi opbevarer altid alle uopfordret ansøgninger i 6 måneder, og behandler alle dine data efter lovgivne regler.

De bæredygtige valg

For Wiking Gulve er det essentielt at være med i indsatsen om at skabe en fremtid, som er bæredygtig. Derfor har Wiking Gulve taget et aktivt valg om, at støtte en grøn og bæredygtig fremtid, dette sker blandt andet ved et samarbejde med organisationen ‘Plant et træ’, der arbejder for at bevare træernes vilkår og vækst. Gennem børns læring i institutionerne, arbejder organisationen for at øge kendskabet til træerne, bæredygtighed, samt at skabe en bredere forståelse for træernes vilkår og vækst.