Tilbud

Ask Select hvid hårdvoksolie: 14x185x2050

DKK589.00

Wiking Gulve tilbyder her en del produkter, der sælges til stærkt fordelagtige priser. De udbudte produkter er typisk mindre restpartier, men kan også stamme fra udgående varer eller fremstå med mindre slidlag. Produkterne findes udelukkende i de angivne mængder, og kan ikke suppleres med Wiking standardvarer.

Her er muligheden for at få et flot Ask Select plankegulv til lidt billigere kvadratmeterpris. Denne varer er en 1. sortering, som fremgår som tilbudsvarer, da vi ikke har denne størrelse i sortimentet længere. Ask Select giver en ensartet og roligt udseende. Overfladen er behandlet med hvid hårdvoksolie, her anbefaler vi at man tilkøber en vedligeholdelses boks med til gulvet.

Gulvet leveres med overfladen hvid hårdvoksolie. Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Ecoline plejesæt 8310. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

Ask trægulv fra danske asketræer giver et flot stærkt gulv – et enestående gulv med et harmonisk og roligt udseende.

Trægulv i ask har et brunligt eller rødligt skær, og strukturen i træet giver både et specielt udseende og en styrke, som kun kommer fra danske asketræer.

OBS: Ved køb af restparti fraskrives retur -og reklamationsretten. Produkterne tages derfor heller ikke retur.

 

9 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Ask Select hvid hårdvoksolie

  • Tykkelse: 14mm
  • Bredde: 185mm
  • Længde: 2050mm
  • Beskrivelse: 3-lags lamelopbygget
  • Overfladebehandling: hvid hårdvoksolie
  • Pos nr. 537
  • Kliksystem: 5G Q-LOC til svømmende lægning.
  • Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.

 

Du kunne også være interesseret i...