Tilbud

Eg Prestige natur hårdvoksolie: 14x235x1600-1750

DKK859.00

Wiking Gulve tilbyder her en del produkter, der sælges til stærkt fordelagtige priser. De udbudte produkter er typisk mindre restpartier, men kan også stamme fra udgående varer eller fremstå med mindre slidlag. Produkterne findes udelukkende i de angivne mængder, og kan ikke suppleres med Wiking standardvarer.

Wikings brede plankegulve i Eg har en helt særlig glød, der understøtter en eksklusiv og personlig indretning. Et levende plankegulv fyldt med historie og atmosfære.

Her er muligheden for at få et flot Eg Prestige plankegulv til lidt billigere kvadratmeterpris. Dette er en sortering af restvarer, og der skal købes alle 42,94 kvm eller som minimum 20 kvm, indtast derfor det antal stk. der ønskes når varen lægges i kurv, så regulere vi til ved fremsendelse af ordrebekræftelse. Ønsker du alle 42,94 kvm indtast derved 43 stk. Denne varer er en 1. sortering, som fremgår som tilbudsvarer. Denne varer er et mix af vores to sorteringer i vores prestige serie: Atlantic og Pacific. Nogle af plankerne vil fremstå rustikke imens andre har mindre struktur/spil. Plankerne er overfladebehandlet med natur hårdvoksolie, som er nemt at vedligeholde. Det anbefales at der med gulvet tilkøbes en vedligeholdelses boks, hvori der både er sæbe og voks til rengøring og vedligeholdelse. Find og køb vedligeholdelsesboksen her. Kontakt os gerne, således vi kan rådgive dig i dette. Gulvet har et slidlag på 2,6 mm.

Plankegulve i eg skaber en ægte atmosfære af komfort og ro i huset samt en meget behagelig overflade at træde på. Kraftigt og holdbart, har egetræ længe været brugt til produktion af gulve og sørger for et flot udseende og en lang levetid af dit nye egegulv. Og man kan roligt regne med et flot resultat i årtier.

OBS: Ved køb af restparti fraskrives retur -og reklamationsretten. Produkterne tages derfor heller ikke retur.

 

42 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Eg Prestige med natur hårdvoksolie 

  • Tykkelse: 14mm
  • Bredde: 235mm
  • Længde: 1600-1750mm
  • Beskrivelse: 3-lags lamelopbygget
  • Overfladebehandling: natur hårdvoksolie
  • Pos nr. 4E
  • Kliksystem: 5G Q-LOC til svømmende lægning.
  • Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.
  • Antal rest til levering: 41,94 kvm