Tilbud

Fyr Prima Børstet med Hvid hårdvoksolie: 15x185x2050

DKK389.00

Wiking Gulve tilbyder her en del produkter, der sælges til stærkt fordelagtige priser. De udbudte produkter er typisk mindre restpartier, men kan også stamme fra udgående varer eller fremstå med mindre slidlag. Produkterne findes udelukkende i de angivne mængder, og kan ikke suppleres med Wiking standardvarer.

Fyr trægulv, der er det mest almindelige gulv i danske huse, er en smuk og lys løsning. Fyrretræsgulv, som er varmt og behageligt at gå på, ideelt til legen på børneværelset og de bare fødder i soveværelset. Fyrretræsgulv har været et meget populært valg siden tidens morgen, da man begyndte at lægge gulve af træ i boliger. Og gulve af lige præcis fyrretræ har spillet en meget stor rolle i skandinavernes hjemme og hjerter i historiens løb.

Her er muligheden for at få et flot Fyr Prima plankegulv til lidt billigere kvadratmeterpris. Dette er en sortering af restvarer, og der skal købes alle 6,83 kvm, indtast derfor det 7 stk. der ønskes når varen lægges i kurv. Gulvet er fra fabrikkens side overfladebehandlet med børstet hvid hårdvoksolie og fremstår som et lyst plankegulv. Fyrplankerne er ekstrem nemme at vedligeholde i forhold til andre olie overflader. Varen sælges til en lavere pris, da farven er udgået i vores sortiment. Kontakt os gerne for mere information.

Gulvet leveres med overflade hvid hårdvoksolie. Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Ecoline plejesæt 8310. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

OBS: Ved køb af restparti fraskrives retur -og reklamationsretten. Produkterne tages derfor heller ikke retur.

 

7 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Fyr Prima med Børstet med Hvid hårdvoksolie

  • Tykkelse: 15mm
  • Bredde: 185mm
  • Længde: 2050mm
  • Beskrivelse: 3-lags lamelopbygget
  • Overfladebehandling: Børstet med Hvid hårdvoksolie
  • Pos nr. 6F
  • Kliksystem: 5G Q-LOC til svømmende lægning.
  • Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.
  • Antal rest til levering: 6,83 kvm

 

Du kunne også være interesseret i...