Tilbud

Fyr Prima natur matlak: 32x185x2350

DKK589.00

Wiking Gulve tilbyder her en del produkter, der sælges til stærkt fordelagtige priser. De udbudte produkter er typisk mindre restpartier, men kan også stamme fra udgående varer eller fremstå med mindre slidlag. Produkterne findes udelukkende i de angivne mængder, og kan ikke suppleres med Wiking standardvarer.

Fyr trægulv, der er det mest almindelige gulv i danske huse, er en smuk og lys løsning. Fyrretræsgulv, som er varmt og behageligt at gå på, ideelt til legen på børneværelset og de bare fødder i soveværelset. Fyrretræsgulv har været et meget populært valg siden tidens morgen, da man begyndte at lægge gulve af træ i boliger. Og gulve af lige præcis fyrretræ har spillet en meget stor rolle i skandinavernes hjemme og hjerter i historiens løb.

Her er muligheden for at få et flot Fyr Prima plankegulv til lidt billigere kvadratmeterpris. Dette er en sortering af restvarer, og der skal købes alle 9 kvm, som er tilgængelig, indtast derfor 9 stk. når varen lægges i kurv, så regulere vi til ved fremsendelse af ordrebekræftelse. Denne flotte fyrplank kan spænde op til 105 cm, så har du mere end 60 cm mellem strøerne, passer denne perfekt ind. Fyrplankerne er overfladebehandlet med natur matlak ved levering og skarpkantet i enderne. Gulvet kan også monteres svømmende hvis ønsket. Kontakt os gerne for mere information.

Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende. Ved køb af Fyr Prima med overfladen natur matlak, bør gulvet efter nedlægning og inden ibrugtagning behandles med Trip Trap Vinyl- Laminat og Lakpleje. Følg altid anvisningen fra producenten.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Trip Trap Vinyl- Liminat og Laksæbe. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

OBS: Ved køb af restparti fraskrives retur -og reklamationsretten. Produkterne tages derfor heller ikke retur.

 

9 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Fyr Prima med natur matlak  

  • Tykkelse: 32mm
  • Bredde: 185mm
  • Længde: 2350mm
  • Beskrivelse: 3-lags lamelopbygget
  • Overfladebehandling: natur matlak
  • Pos nr. 11F
  • Montering: Leveres med fer/not til svømmende lægning.
  • Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.
  • Antal rest til levering: 22,17 kvm

 

Du kunne også være interesseret i...