Tilbud

Fyr Rustik Lud og hvidolie: 32x185x2350

DKK469.00 DKK369.00

Wiking Gulve tilbyder her en del produkter, der sælges til stærkt fordelagtige priser. De udbudte produkter er typisk mindre restpartier, men kan også stamme fra udgående varer eller fremstå med mindre slidlag. Produkterne findes udelukkende i de angivne mængder, og kan ikke suppleres med Wiking standardvarer.

Fyr trægulv, der er det mest almindelige gulv i danske huse, er en smuk og lys løsning. Fyrretræsgulv, som er varmt og behageligt at gå på, ideelt til legen på børneværelset og de bare fødder i soveværelset. Fyrretræsgulv har været et meget populært valg siden tidens morgen, da man begyndte at lægge gulve af træ i boliger. Og gulve af lige præcis fyrretræ har spillet en meget stor rolle i skandinavernes hjemme og hjerter i historiens løb.

Her er muligheden for at få et flot Fyr Rustik plankegulv til lidt billigere kvadratmeterpris. Dette er en sortering af restvarer, og der skal købes alle 24,78 kvm, som er tilgængelig, indtast derfor 25 stk. når varen lægges i kurv, så regulere vi til ved fremsendelse af ordrebekræftelse. Denne flotte fyrplank kan spænde op til 105 cm, så har du mere end 60 cm mellem strøerne, passer denne perfekt ind. Med sin rustikke karakter, vil gulvet med tiden bringe en flot patina ind i rummet. Overfladen er grundolieret fra fabrikken, og skal have en endelig mætning efter montering enten med olie eller sæbebehandling. Gulvet kan også monteres svømmende hvis ønsket. Kontakt os gerne for mere information.

Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende. Ved køb af Fyr Rustik med overfladen lud og hvidolie, bør gulvet efter nedlægning og inden ibrugtagning behandles med Trip Trap Oliepleje hvid. Følg altid anvisningen fra producenten.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Trip Trap Natursæbe hvid. Ved hver 5. gang vask anbefales det at bruge Trip Trap Oliesæbe hvid. Oliesæben tilfører lidt olie i forbindelse med gulvvask, som trænger ned i træet og danner en mat beskyttende film på trægulvets overflade. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

OBS: Ved køb af restparti fraskrives retur -og reklamationsretten. Produkterne tages derfor heller ikke retur.

 

25 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Fyr Rustik med lud og hvidolie  

  • Tykkelse: 32mm
  • Bredde: 185mm
  • Længde: 2350mm
  • Beskrivelse: 3-lags lamelopbygget
  • Overfladebehandling: lud og hvidolie
  • Pos nr. 1F
  • Montering: Leveres med fer/not til svømmende lægning.
  • Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.
  • Antal rest til levering: 24,78 kvm

 

Du kunne også være interesseret i...