Tilbud

Ask Asgård hvid matlak: 22x185x2350

DKK399.00

Wiking Gulve tilbyder her en del produkter, der sælges til stærkt fordelagtige priser. De udbudte produkter er typisk mindre restpartier, men kan også stamme fra udgående varer eller fremstå med mindre slidlag. Produkterne findes udelukkende i de angivne mængder, og kan ikke suppleres med Wiking standardvarer.

Her er muligheden for at få et flot Ask Asgård plankegulv til lidt billigere kvadratmeterpris. Dette er en 2. sortering af restvarer, og der skal købes alle 24,35 kvm, som er tilgængelig, indtast derfor 25 stk. når varen lægges i kurv, så regulere vi til ved fremsendelse af ordrebekræftelse. Denne varer er en 2. sortering, som fremgår som tilbudsvarer. Ask Asgård er brede rustikke planker med mørke knaster, brunkerne og massere af liv. 2. sortering betyder at der er fejl på plankerne. Fejl kan eksempelvis være kantfejl, lakfejl, knastfejl mv. Kontakt os gerne, således vi kan rådgive dig i dette. Dette gulv kan ligge på en strøafstand CC60 eller som svømmende lægning.

Ask trægulv fra danske asketræer giver et flot stærkt gulv – et enestående gulv med et harmonisk og roligt udseende.

Trægulv i ask har et brunligt eller rødligt skær, og strukturen i træet giver både et specielt udseende og en styrke, som kun kommer fra danske asketræer.

Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende. Ved køb af Ask Asgård med overfladen hvid matlak, bør gulvet efter nedlægning og inden ibrugtagning behandles med Trip Trap Vinyl- Laminat og Lakpleje. Følg altid anvisningen fra producenten.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Trip Trap Vinyl- Liminat og Laksæbe. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

OBS: Ved køb af restparti fraskrives retur -og reklamationsretten. Produkterne tages derfor heller ikke retur.

 

25 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Ask Asgård med hvid matlak 

  • Tykkelse: 22mm
  • Bredde: 185mm
  • Længde: 2350mm
  • Beskrivelse: 3-lags lamelopbygget
  • Overfladebehandling: hvid matlak
  • Pos nr. 4A
  • Montering: Leveres med fer/not til svømmende lægning.
  • Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.
  • Antal rest til levering: 24,35 kvm

 

Du kunne også være interesseret i...