Tilbud

Ask hvidolie: 22x185x2350

DKK479.00

Wiking Gulve tilbyder her en del produkter, der sælges til stærkt fordelagtige priser. De udbudte produkter er typisk mindre restpartier, men kan også stamme fra udgående varer eller fremstå med mindre slidlag. Produkterne findes udelukkende i de angivne mængder, og kan ikke suppleres med Wiking standardvarer.

Her er muligheden for at få et flot Ask plankegulv til lidt billigere kvadratmeterpris. Dette er en 2. sortering af restvarer, og der skal købes alle 20,86 kvm, som er tilgængelig, indtast derfor 21 stk. når varen lægges i kurv, så regulere vi til ved fremsendelse af ordrebekræftelse. Denne varer er en 2. sortering, som fremgår som tilbudsvarer. Da dette er en 2. sortering leveres både Select, Natur og Country Life sortering. Der må derfor forventes ekstra stor sorteringsarbejde i forbindelse med lægning, samt spild. Fejl kan eksempelvis være kantfejl, lakfejl, knastfejl mv. Kontakt os gerne, således vi kan rådgive dig i dette. Dette gulv kan ligge på en strøafstand CC60 eller som svømmende lægning.

Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende. Ved køb af 2. sortering Ask med overfladen hvidolie, bør gulvet efter nedlægning og inden ibrugtagning behandles med Trip Trap Oliepleje hvid. Følg altid anvisningen fra producenten.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Trip Trap Natursæbe hvid. Ved hver 5. gang vask anbefales det at bruge Trip Trap Oliesæbe hvid. Oliesæben tilfører lidt olie i forbindelse med gulvvask, som trænger ned i træet og danner en mat beskyttende film på trægulvets overflade. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

Ask trægulv fra danske asketræer giver et flot stærkt gulv – et enestående gulv med et harmonisk og roligt udseende.

Trægulv i ask har et brunligt eller rødligt skær, og strukturen i træet giver både et specielt udseende og en styrke, som kun kommer fra danske asketræer.

OBS: Ved køb af restparti fraskrives retur -og reklamationsretten. Produkterne tages derfor heller ikke retur.

 

21 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Ask (Select, Natur og Country life) med hvidolie

  • Tykkelse: 22mm
  • Bredde: 185mm
  • Længde: 2350mm
  • Beskrivelse: 3-lags lamelopbygget
  • Overfladebehandling: hvidolie
  • Pos nr. 547
  • Montering: Leveres med fer/not til svømmende lægning.
  • Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.
  • Antal rest til levering: 20,86 kvm

 

Du kunne også være interesseret i...