Tilbud

Eg hvid matlak: 22x185x2350

DKK399.00

Wiking Gulve tilbyder her en del produkter, der sælges til stærkt fordelagtige priser. De udbudte produkter er typisk mindre restpartier, men kan også stamme fra udgående varer eller fremstå med mindre slidlag. Produkterne findes udelukkende i de angivne mængder, og kan ikke suppleres med Wiking standardvarer.

Wikings brede plankegulve i Eg har en helt særlig glød, der understøtter en eksklusiv og personlig indretning. Et levende plankegulv fyldt med historie og atmosfære.

Her er muligheden for at få et flot Eg plankegulv til lidt billigere kvadratmeterpris. Dette er en 2. sortering af restvarer, og der skal købes alle 11,73 kvm, som er tilgængelig, indtast derfor 12 stk. når varen lægges i kurv, så regulere vi til ved fremsendelse af ordrebekræftelse. Denne varer er en 2. sortering, som fremgår som tilbudsvarer. Da dette er en 2. sortering leveres både Select, Natur og Country Life sortering. Der må derfor forventes ekstra stor sorteringsarbejde i forbindelse med lægning, samt spild. Fejl kan eksempelvis være kantfejl, lakfejl, knastfejl mv. Kontakt os gerne, således vi kan rådgive dig i dette. Så vil du gerne have et rigtigt trægulv, fyldt med karakter og charme? Så er det her gulvet der skal hjem i din stue.

Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende. Ved køb af Eg 2. sortering med overfladen hvid matlak, bør gulvet efter nedlægning og inden ibrugtagning behandles med Trip Trap Vinyl- Laminat og Lakpleje. Følg altid anvisningen fra producenten.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Trip Trap Vinyl- Liminat og Laksæbe. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

Plankegulve i eg skaber en ægte atmosfære af komfort og ro i huset samt en meget behagelig overflade at træde på. Kraftigt og holdbart, har egetræ længe været brugt til produktion af gulve og sørger for et flot udseende og en lang levetid af dit nye egegulv. Og man kan roligt regne med et flot resultat i årtier.

OBS: Ved køb af restparti fraskrives retur -og reklamationsretten. Produkterne tages derfor heller ikke retur.

 

12 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Eg (Select, Natur og Country life) med hvid matlak

  • Tykkelse: 22mm
  • Bredde: 185mm
  • Længde: 2350mm
  • Beskrivelse: 3-lags lamelopbygget
  • Overfladebehandling: hvid matlak
  • Pos nr. 526
  • Montering: Leveres med fer/not til svømmende lægning.
  • Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.
  • Antal rest til levering: 11,73 kvm

 

Du kunne også være interesseret i...