Tilbud

Ask Asgård hvidolie: 15x235x1600-2350

DKK399.00

Gulvet fra Skills messen 2022

Ask trægulv fra danske asketræer giver et flot stærkt gulv – et enestående gulv med et harmonisk og roligt udseende. Trægulv i ask har et brunligt eller rødligt skær, og strukturen i træet giver både et specielt udseende og en styrke, som kun kommer fra danske asketræer. Ask Asgård er det rustikke gulv med levende farvespil fra kernetræet. Ask Asgård har med sit levende farvespil flotte knaster og fyldninger.

Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende. Ved køb af Ask Asgård med overfladen hvidolie, bør gulvet efter nedlægning og inden ibrugtagning behandles med Trip Trap Oliepleje hvid. Følg altid anvisningen fra producenten.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Trip Trap Natursæbe hvid. Ved hver 5. gang vask anbefales det at bruge Trip Trap Oliesæbe hvid. Oliesæben tilfører lidt olie i forbindelse med gulvvask, som trænger ned i træet og danner en mat beskyttende film på trægulvets overflade. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

Et godt råd er altid at tilkøbe 5% ekstra til naturligt spild.

Når du handler et Wiking Gulv her på siden, så indtast det ønskede antal kvadratmeter, + de ekstra procent i feltet antal.

OBS: Ved køb af restparti fraskrives retur -og reklamationsretten. Produkterne tages derfor heller ikke retur.

Anvendt på Skills messe, købes derfor som beset på messen.

 

500 på lager

Beskrivelse

Ask Asgård hvidolie // Set på Skills 2022

  • Tykkelse: 15mm
  • Bredde: 235mm
  • Længde: 1600-2350mm
  • Beskrivelse: 3-lags lamelopbygget
  • Overfladebehandling: hvidolie
  • Antal M2 pr. pakke 3,313
  • Kliksystem: 5G Q-LOC til svømmende lægning.
  • Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.

Du kunne også være interesseret i...