Fyr Aldis Børstet med hvid hårdvoksolie: 15x155x1600-2350

DKK745.00

Nordlys Serien er Wiking Gulves nye bæredygtige sortiment af nåletræ. Navnet leder tankerne hen på det fantastiske farvespil, der kan opleves i det nordlige Skandinavien, hvorfra råvaren til serien primært hentes. De eksklusive gulve i et bredt farvespekter er produceret i Danmark med fokus på bæredygtig drift og med ansvarlighed for såvel mennesker og miljø for øje. Serien er lanceret i træsorterne Fyr, Lærk og Douglas, og er naturligvis Cradle to Cradle certificeret. Certificeringen forpligter Wiking Gulve til konstante forbedringer i alle aspekter af produktionsprocessen samt værdikæden.

Nordlys Serien har ikke blot miljøfordele, den er ligeledes designet til at være en eksklusiv serie, som tager skoven helt ind i stuen. Farverne giver gulvene em glød og eksklusivitet, som ikke ses i traditionelle nåletræsgulve. De børstede overflader fjerner det lidt blødere i nåletræet og efterlader en betydelig mere hårdfør overflade. Wiking Gulve har tradition for godt træ. Med respekt for naturen håndplukker vi, i samarbejde med erfarne skovfolk, de bedste stammer fra bæredygtige skove for at skabe trægulve, der skal være til gavn og glæde i mange, mange år, og med vores Nordlys Serie er du sikret et elegant gulv, der kan monteres i hele hjemmet.

Her ses vores ‘Aldis’ variant i træsorten Fyr. Gulvet er med en børstet overflade, som gør overfladen ekstra hård. Den leveres med overflade hvid hårdvoksolie. Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Ecoline plejesæt 8310. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

Et godt råd er altid at tilkøbe 5% ekstra til naturligt spild.

Har du brug for vejledning til valg af det helt rigtige trægulv, så husk du altid kan bestille en af vores gulvrådgivere eller en håndprøve direkte hjem.

 

Bestil gulvrådgiver    /     Bestil håndprøve

Kategorier: ,

Beskrivelse

Fyr Aldis Børstet med hvid hårdvoksolie 

  • Tykkelse: 15mm
  • Bredde: 155mm
  • Længde: 1600-2350mm
  • Beskrivelse: 3-lags lamelopbygget
  • Overfladebehandling: Børstet med hvid hårdvoksolie
  • Varenummer: 2143980
  • Kliksystem: 5G Q-LOC til svømmende lægning.
  • Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.

 

Du kunne også være interesseret i...