Q-Plank Woodura Select Oak White 11x276x2379

DKK749.00

Wiking Q-plank med den revolutionerende overfladeteknologi Woodura® er endnu et nyt banebrydende produkt fra Wiking Gulve. Slut med trykmærker fra høje hæle, legetøj og andre genstande der tabes på gulvet og slut med bekymringer om slid fra løbende kæledyr eller legetøj. Woodura® teknologien sikrer ekstrem slidstyrke og holdbarhed og er velegnede til stort set alle rum i både privat og erhvervsmæssigt regi.

Gulvet er produceret med samme pulver-teknologi som Nadura® Q-stone, men med en ægte træfinér som toplag. På den måde får man et ekstremt hårdt og slidstærkt gulv, hvor pulveret, ud over hårdhed, også tjener det formål at fyldninger og spartlinger undgås.

Hvad enten du vil give dit rum et moderne, klassisk eller industrielt look, så kan Q-plank Woodura® hjælpe dig godt på vej.

Den færdige overflade er ca. 3 gange hårdere end et traditionelt egetræsgulv. Udover det, er dette banebrydende gulv meget hurtigt og nemt at installere.
Select Oak White NHV leveres med overflade hvid hårdvoksolie, som er let at pleje og vedligeholde.

Gulvet leveres med overflade hvid hårdvoksolie. Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende. Ved køb af Q-Plank Woodura Select Oak med overfladen hvid hårdvoksolie, bør gulvet efter nedlægning og inden ibrugtagning behandles med Eccoline plejesæt 8310. Følg altid anvisningen fra producenten.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Eccoline plejesæt 8310. Ved hver 5. gang vask anbefales det også at pleje gulvet i Rens og plejeolie med farven hvid. Plejeolien tilfører lidt olie, som trænger ned i træet og danner en mat beskyttende film på trægulvets overflade. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

Har du brug for vejledning til valg af det helt rigtige trægulv, så husk du altid kan bestille en af vores gulvrådgivere eller en håndprøve direkte hjem.

Bestil gulvrådgiver    /     Bestil håndprøve

Et godt råd er altid at tilkøbe 5% ekstra til naturligt spild.

Når du handler et Wiking Gulv her på siden, så indtast det ønskede antal kvadratmeter + de ekstra procent i feltet antal.

Kategori:

Beskrivelse

Q-Plank Woodura Select Oak White med hårdvoksolie 

  • Tykkelse: 11mm
  • Bredde: 276mm
  • Længde: 2379mm
  • Overflade: Hvid hårdvoksolie
  • Varenummer: 2094219
  • Kliksystem: 5Q Q-LOC til svømmende lægning.
  • Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.

 

Du kunne også være interesseret i...