Tilbud – Sælges kun online

Eg Natur hvidolie: 14x185x1600-2200

DKK449.00

Wiking Gulve tilbyder her en del produkter, der sælges til stærkt fordelagtige priser. De udbudte produkter er typisk mindre restpartier, men kan også stamme fra udgående varer eller fremstå med mindre slidlag. Produkterne findes udelukkende i de angivne mængder, og kan ikke suppleres med Wiking standardvarer.

Wikings brede plankegulve i Eg har en helt særlig glød, der understøtter en eksklusiv og personlig indretning. Et levende plankegulv fyldt med historie og atmosfære.
Wiking Eg Natur er et klassisk egetræsgulv med flot, afdæmpet farvespil i træ, knaster og mindre fyldninger.

Her er muligheden for at få et flot Eg Natur plankegulv til lidt billigere kvadratmeterpris. Dette er en sortering af restvarer, og der skal købes alle 15,87 kvm, som er tilgængelig, indtast derfor 16 stk. når varen lægges i kurv, så regulere vi til ved fremsendelse af ordrebekræftelse. Dette egetræsgulv har et slidlag på 2,8 mm og er fra fabrikkens side overfladebehandlet med hvidolie. Varen sælges til en lavere pris, da produktet er udgået i vores sortiment. Kontakt os gerne for mere information.

Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende. Ved køb af Eg Natur med overfladen hvidolie, bør gulvet efter nedlægning og inden ibrugtagning behandles med Trip Trap Oliepleje hvid. Følg altid anvisningen fra producenten.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Trip Trap Natursæbe hvid. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

Plankegulve i eg skaber en ægte atmosfære af komfort og ro i huset samt en meget behagelig overflade at træde på. Kraftigt og holdbart, har egetræ længe været brugt til produktion af gulve og sørger for et flot udseende og en lang levetid af dit nye egegulv. Og man kan roligt regne med et flot resultat i årtier.

OBS: Ved køb af restparti fraskrives retur -og reklamationsretten. Produkterne tages derfor heller ikke retur.

 

16 på lager

Eg Natur hvidolie

  • Tykkelse: 14mm
  • Bredde: 185mm
  • Længde: 1600-2200mm
  • Beskrivelse: 3-lags lamelopbygget
  • Overfladebehandling: Hvidolie
  • Pos nr. 1E
  • Kliksystem: 5G Q-LOC til svømmende lægning.
  • Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.
  • Antal rest til levering: 15,87 kvm