32 m2 – Eg Gleipner hvid matlak: 14x185x2350

DKK13,999.00

Denne pakke gulv til 13.999,- indeholder 32 m2.
Wikings brede plankegulve i Eg har en helt særlig glød, der understøtter en eksklusiv og personlig indretning. Et levende plankegulv fyldt med historie og atmosfære.
Wiking Eg Gleipner er et charmerende gulv med markant farvespil i årestruktur og knaster samt fyldninger.

De forskellige typer efterbehandlinger, som vi tilbyder, understreger husets unikhed og ejerens personlighed. Plankegulve i eg skaber en ægte atmosfære af komfort og ro i huset samt en meget behagelig overflade at træde på. Kraftigt og holdbart, har egetræ længe været brugt til produktion af gulve og sørger for et flot udseende og en lang levetid af dit nye egegulv. Og man kan roligt regne med et flot resultat i årtier.

Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende. Ved køb af Eg Country med overfladen hvid matlak, bør gulvet efter nedlægning og inden ibrugtagning behandles med Trip Trap Vinyl- Laminat og Lakpleje. Følg altid anvisningen fra producenten.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Trip Trap Vinyl- Liminat og Laksæbe. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

Et godt råd er altid at tilkøbe 5% ekstra til naturligt spild.

 

 

1 på lager

Kategorier: ,

Eg Gleipner hvid matlak

  • Tykkelse: 14mm
  • Bredde: 185mm
  • Længde:2350mm
  • Beskrivelse: 3-lags lamelopbygget
  • Overfladebehandling: hvid matlak
  • Kliksystem: 5G Q-LOC til svømmende lægning.
  • Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.
  • Restparti - Gulvet indeholder 32 m2.