Eg Prestige Pacific naturvoks: 14x235x1600/1750

DKK1,099.00

Wikings brede plankegulve i Eg har en helt særlig glød, der understøtter en eksklusiv og personlig indretning. Et levende plankegulv fyldt med historie og atmosfære.
Wiking Eg Pacific tilhører vores prestige serie og fås i ekstra brede planker. Denne planke har en bredde på 235 mm, og egner sig derfor godt til mange rum.
Eg Prestige er til den kræsne forbruger der ønsker et mere eksklusivt look i de ekstra brede planker.

Gulvet leveres med overfladen naturvoksolie. Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende. Ved køb af Eg Prestige Pacific med overfladen natur hårdvoksolie, bør gulvet efter nedlægning og inden ibrugtagning behandles med Eccoline plejesæt 8310. Følg altid anvisningen fra producenten.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Eccoline plejesæt 8310. Ved hver 5. gang vask anbefales det også at pleje gulvet i Rens og plejeolie med farven farveløs. Plejeolien tilfører lidt olie, som trænger ned i træet og danner en mat beskyttende film på trægulvets overflade. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

Har du brug for vejledning til valg af det helt rigtige trægulv, så husk du altid kan bestille en af vores gulvrådgivere eller en håndprøve direkte hjem.

Et godt råd er altid at tilkøbe 5% ekstra til naturligt spild.

Når du handler et Wiking Gulv her på siden, så indtast det ønskede antal kvadratmeter + de ekstra procent i feltet antal.

OBS. Dette er et restparti, og kan derfor kun købes online via Wiking Gulve. Partiet forhandles ikke hos vores forhandlere.

41 på lager

Eg Prestige Pacific naturvoks

  • Tykkelse: 14mm
  • Bredde: 235mm
  • Varen leveres i faldende længder i 1600 og 1750 mm
  • Beskrivelse: 3-lags lamelopbygget
  • Overfladebehandling: natur hårdvoks
  • Kliksystem: 5G Q-LOC til svømmende lægning.
  • Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.