Trip Trap Oliesæbe Natur, 1 liter

DKK185.00

Trip Trap Oliesæbe anvendes til rengøring, pleje og vedligeholdelse af oliebehandlede trægulve fra Wiking Gulve. Varianten Natur anvendes typisk til naturolierede trægulve og Hvid anvendes typisk til hvidolierede trægulve. Oliesæbe kombinerer effektiv rengøring med pleje, idet gulvet ved behandlingen tilføres ekstra olie som trænger ned i træet og danner en mat beskyttende film på trægulvets overflade.

Naturlig, plejende træsæbe til dit Wiking Gulv som:

  • Rengør gulvet skånsomt
  • Tilfører træet olie
  • Bevarer træets glød og naturlige nuance
  • Danner en mat og beskyttende oliefilm på trægulvets overflade

Tilmeld dig vores kundeklub og få 10% på din ordre, når du handler et plejeprodukt – tilmeld her 

Beskrivelse

Sådan anvender du Oliesæbe fra Trip Trap til dit Wiking Gulv. Inden behandling skal du sikrer dig at, træet er tørt og støvfri.

1. Dunken rystes grundigt før brug.

2. Oliesæbe blandes med varmt vand 1:20 (250 ml. sæbe til 5 liter vand). Blandingsforholdet kan fortyndes eller koncentreres efter behov afhængig af slitage.

3. Vask med en let opvredet gulvklud eller moppe i træets længderetning. Umiddelbart herefter tørres gulvet efter med en opvredet gulvklud eller moppe ligeledes i træets længderetning. Der anvendes 2 spande, en med Oliesæbe og en med skyllevand. Det anbefales, at der vaskes på et område af ca. 10 m² ad gangen. Derved undgår man, at trægulvet er fugtigt i en længere periode.

4. Lad træet tørre i ca. 2 timer før det tages i brug.