Ask Hvid Matlak: 14x207x2200

DKK479.00

3-stavs Ask lamelparket giver et klassisk og tidløst udseende. Der forekommer et naturligt og varieret farvespil fra de enkelte lameller. Gulvet fremstår lyst og venligt, og leveres med overfladen Hvid Matlak.

En stor del af den værdifulde danske ask anvendes til gulve og møbler. Dansk ask bliver under gunstige betingelser et op til 40 m højt træ med en høj og rank stamme med en hvælvet åben krone. Asketræ er en smuk lys træsort med brunligt til rødligt kernetræ. Det giver et lyst og venligt plankegulv med en helt unik struktur.

Rengøring og pleje
Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende. Ved køb af Ask 3-stavs med overfladen Hvid Matlak, bør gulvet efter nedlægning og inden ibrugtagning behandles med Trip Trap Vinyl- Laminat og Lakpleje. Følg altid anvisningen fra producenten.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Trip Trap Vinyl- Liminat og Laksæbe. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

Et godt råd er altid at tilkøbe 5% ekstra til naturligt spild.

Når du handler et Wiking Gulv her på siden, så indtast det ønskede antal kvadratmeter + de ekstra procent i feltet antal.

344 på lager

Kategorier: ,

3-Stavs Ask hvid matlak

  • Dimension: 14x207x2200
  • Beskrivelse: 3-stavs
  • Overfladebehandling:hvid matlak
  • Varenummer: 1939497
  • Kliksystem: 5G Q-LOC til svømmende lægning.
  • Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.