Ask Country Life hvid hårdvoksolie 14x185x1600-2350

DKK639.00

Ask trægulv fra danske asketræer giver et flot stærkt gulv – et enestående gulv med et harmonisk og roligt udseende. Trægulv i ask har et brunligt eller rødligt skær, og strukturen i træet giver både et specielt udseende og en styrke, som kun kommer fra danske asketræer. Ask Country Life er det rustikke gulv med levende farvespil fra kernetræet. Ask Country har med sit levende farvespil flotte knaster og fyldninger.

Gulvet leveres med overfladen hvid hårdvoksolie. Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Ecoline plejesæt 8310. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

Et godt råd er altid at tilkøbe 5% ekstra til naturligt spild.

Når du handler et Wiking Gulv her på siden, så indtast det ønskede antal kvadratmeter + de ekstra procent i feltet antal.

Har du brug for vejledning til valg af det helt rigtige trægulv, så husk du altid kan bestille en af vores gulvrådgivere eller en håndprøve direkte hjem.

 

Bestil gulvrådgiver    /     Bestil håndprøve

335 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Ask Country Life hvid hårdvoksolie 

  • Tykkelse: 14mm
  • Bredde: 185mm
  • Leveres i faldende længder 1600-2350mm
  • Beskrivelse: 3-lags lamelopbygget
  • Overfladebehandling: hvid hårdvoksolie
  • Kliksystem: 5G Q-LOC til svømmende lægning.
  • Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.

Du kunne også være interesseret i...