Trip Trap Natursæbe Hvid, 1 liter

DKK140.00

Natursæbe er en specielt udviklet kvalitetssæbe, der hurtigt lukker træets porer og giver beskyttelse mod hård tilsmudsning og indtrængning af væsker. Natursæbe anvendes til rengøring og vedligeholdelse af alle former for trægulve samt til efterbehandling af trægulve og andre træoverflader, trapper m.v. – dog ikke til lakerede gulve. Varianten Hvid anvendes typisk til lysere træsorter, og Ekstra Hvid til endnu lysere træsorter. Natur anvendes til mørkere træsorter.

Rengøring og beskyttelse til olieret træ

  • Effektiv rengøring og beskyttelse
  • Giver en smuds- og vandafvisende overflade
  • Ideel til vedligeholdelse af trægulve
  • Ønsker man at bevare gulvets lyse nuance, skal det ludbehandles før grundbehandling med sæbe

Tilmeld dig vores kundeklub og få 10% på din ordre, når du handler et plejeprodukt – tilmeld her 

Beskrivelse

Sådan anvender du Natursæbe fra Trip Trap til dit Wiking Gulv. Vi anbefaler at fjerne særligt snavsede pletter med Trip Trap Trærens, inden vask i Natursæbe.

1. Dunken omrystes før brug.

2. Sæben blandes med varmt vand. Der doseres efter behov. Til ren­gøring af træoverflader: Anvend 125 ml. sæbe til 5 liter vand. Til grundbehandling (sæbemætning) af ubehandlet eller ludbehandlet nåletræ: Anvend 1 liter sæbe til 10 liter vand. Vask gulvet 3 gange i løbet af de første 2 dage med dette blandingsforhold.

3. Vask gulvet i træets længderetning. Der kan med fordel benyttes 2 spande, hvoraf den ene bruges til at vride moppen op i, mens den anden rummer rent sæbevand. Der må ikke efterlades vand på gulvet efter vasken. NB: Brug en moppe med høj bomuldsindhold.