Tilbud – Sælges kun online

Ask Yggdrasil Hvid matlak: 14x235x1600

DKK599.00

Ask trægulv fra danske asketræer giver et flot stærkt gulv – et enestående gulv med et harmonisk og roligt udseende. Trægulv i ask har et brunligt eller rødligt skær, og strukturen i træet giver både et specielt udseende og en styrke, som kun kommer fra danske asketræer. Ask Yggdrasil er det rustikke gulv med levende farvespil fra kernetræet. Ask Yggdrasil har med sit levende farvespil flotte knaster og fyldninger.

Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende. Ved køb af Ask Yggdrasil med overfladen hvid matlak, bør gulvet efter nedlægning og inden ibrugtagning behandles med Trip Trap Vinyl- Laminat og Lakpleje. Følg altid anvisningen fra producenten.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Trip Trap Vinyl- Liminat og Laksæbe. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

Et godt råd er altid at tilkøbe 5% ekstra til naturligt spild.

Når du handler et Wiking Gulv her på siden, så indtast det ønskede antal kvadratmeter, + de ekstra procent i feltet antal.

Har du brug for vejledning til valg af det helt rigtige trægulv, så husk du altid kan bestille en af vores gulvrådgivere eller en håndprøve direkte hjem.

OBS: Ved køb af restparti fraskrives retur -og reklamationsretten. Produkterne tages derfor heller ikke retur.

55 på lager

Kategorier: , ,

Ask Yggdrasil med hvid matlak

  • Tykkelse: 14mm
  • Bredde: 235mm
  • Længde: 1600mm
  • Beskrivelse: 3-lags lamelopbygget
  • Overfladebehandling: hvid matlak
  • Kliksystem: 5G Q-LOC til svømmende lægning.
  • Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.