Eg Natur Matlak: 14x207x2200

DKK479.00

3-stavs eg lamelparket giver et klassisk og tidløst udseende. Der forekommer et naturligt og varieret farvespil fra de enkelte lameller. Gulvet fremstår lyst og venligt, og leveres med overfladen Natur Matlak.

Egetræ er et fantastisk materiale. Plankegulve i eg skaber en ægte atmosfære af komfort og ro i huset samt en meget behagelig overflade at træde på. Kraftigt og holdbart, har egetræ længe været brugt til produktion af gulve og sørger for et flot udseende og en lang levetid af dit nye egegulv. Og man kan roligt regne med et flot resultat i årtier.

Trægulvet fås også med Hvid Matlak.

Rengøring og pleje
Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende. Ved køb af Eg 3-stavs med overfladen natur matlak, bør gulvet efter nedlægning og inden ibrugtagning behandles med Trip Trap Vinyl- Laminat og Lakpleje. Følg altid anvisningen fra producenten.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Trip Trap Vinyl- Liminat og Laksæbe. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her.

Et godt råd er altid at tilkøbe 5% ekstra til naturligt spild.

Når du handler et Wiking Gulv her på siden, så indtast det ønskede antal kvadratmeter + de ekstra procent i feltet antal.

847 på lager

Eg hvid matlak 3-stavsparket

  • Dimension: 14x207x2200
  • Beskrivelse: 3-stavs
  • Overfladebehandling: Færdiglakeret med 5 lag UV-­hærdet akrylbaseret matlak – 3 lag grundlak og 2 lag toplak.
  • Varenummer: 2337651
  • Kliksystem: 5G Q-LOC til svømmende lægning.
  • Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.